-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7549 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

اين جانب سالها مسئول امور فرهنگي مساجد دزفول بوده و هستم و در طول اين دوران كارهايي انجام دادهام مثلاً گاهي مبادرت به فروش كتابهاي كهنه و يا نوي كه در مسجد نيازي به آنها نبوده كردهام. اين كتب گاهي از طرف اداره ارث (و گاهي از طرف اشخاص اهدا شده است يا گاهي كتابي را به مسجد ديگر فروختهام و گاهي براي خود خريداري كردهام. آيا كارهاي من صحيح بوده است؟ وظيفه فعلي من راجع به آنها چيست؟

برادر گرامي! با تشكر از اين كه با ما مكاتبه كردهايد. كليه اموال مربوط به مسجد اعم از وقف شده يا غير وقفي بايد زير نظر گروهي از افراد مورد وثوق و امانتدار محافظت يا تبديل و تبدّل شود. اصطلاحاً به اين گروه هيئت امناي مسجد ميگويند. اما اموالي از مسجد كه وقف مسجد شده باشد، قابل خريد و فروش نيست مگر با اجازه مرجع تقليد اموال غير وقفي مربوط به مسجد نيز نبايد بدون مصلحت مسجد جا به جا خريد و فروش شود.(1) شما كه مسئول كتاب خانه مسجد بودهايد، چون كارهايي كه انجام دادهايد، به صلاح كتابخانه مسجد بوده است، فعلاً وظيفه خاصي نداريد، چون با فروش كتابهاي كهنه يا نو كه براي آن كتابخانه مفيد نبوده، كتابها و لوازم ديگري كه براي كتاب خانه لازم بوده است، تهيه كردهايد. فقط از اشيايي كه فروختهايد يا براي خودتان از كتاب خانه خريداري كردهايد، اگر عين آنها موجود است و براي كتابخانه مفيد است، به كتاب خانه برگردانيد. كتابها و نوارهايي كه به مسجد ديگر فروخته يا هديه دادهايد، اگر براي مسجد شما لزومي نداشته است اشكالي ندارد.

پي نوشتها:

1. آيت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، ص 91 و 92.





مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.